loading...
☼☼☼ گروه اینترنتی منتظران آقا☼☼☼
جمشید سعید زاده بازدید : 248 پنجشنبه 11 مهر 1392 نظرات (0)

 آموزش ساخت ایمیل

 

در ابتدا به توضیح مختصری درباره ایمیل و شرکت هایی که به صورت رایگان امکان استفاده از سرویس امیل را برای کاربران خود ایجاد کرده اند، می پردازیم.                                                                                                                                   

شرکت یاهو یکی از بزرگترین شرکتها در زمینه اینترنت ، موتورهای جستجو، فروشگاههای آنلاین، گروههای دوستی و ...           می باشد. یکی از ابزار جالبی که در زمینه اینترنت ارائه کرده است ، سرویس ایمیل این شرکت است که به دو صورت رایگان و پرداخت هزینه به صورت سالیانه می باشد. با عضویت در این سایت و در واقع با ایجاد یک ID از خدمات متنوع آن بهره مند     می شویم. تفاوت اصلی ID رایگان و پیشرفته آن که با پرداخت هزینه همراه است در این است که از ویژگی های سایت از قبیل حجم بالاتر ایمیل ها ، امکان استفاده از نرم افزارهای ایمیل مانند Outlook و ... را فراهم می آورد که در سرویس رایگان آن، اینگونه قابلیت ها قابل دسترسی نمی باشد.

سرویس ایمیل یاهو دارای قابلیت های ویژه ای نیز می باشد که در دیگر سایت های سرویس دهنده ایمیل اینگونه قابلیت ها وجود ندارد. برخی از این ویژگی ها عبارتند از :

1- شما هنگام ارسال امیلی که یک و یا چند فایل به آن ضمیمه کرده اید، شاهد این موضوع خواهید بود که در هنگام Upload فایل های شما ،آنها را با ویروس یاب پرقدرت Symantec ویروس یابی می کند و در صورت وجود ویروسی در فایلهای ارسالی شما ، اجازه ارسال این فایلها را نمی دهد.این مزیت باعث می گردد که کامپیوتر فرد مقابل در امنیت بیشتری قرار بگیرد.

2- اگر امیلی دست شما برسد و حاوی فایلهایی باشد ، هنگام دانلود این فایلها بر روی کامپیوتر خود ، ویروس یاب این سایت به طور خودکار فایلها را از لحاظ آلودگی ویروس چک می کند و در صورت عدم وجود ویروس به شما اجازه می دهد آنها را دانلود کنید. در غیر این صورت وجود ویروس در فایلها را به شما اطلاع می دهد.

3- شما کافیست یک ID  در سایت یاهو داشته باشید تا بتوانید با استفاده از آن به گروههای دوستی بپیوندید و یا حتی خود شما مدیریت یک گروه را بر عهده بگیرید و دوستانتان را با ارسال دعوت نامه به عضویت گروه خودتان درآورید و یا حتی با استفاده از نرم افزار محبوب Yahoo Messenger به چت با دوستان خود بپردازید. البته بهتر است برای مورد آخر که ذکر شد از ID اصلی خود استفاده نکنید و یک ID فقط برای چت ایجاد کرده و از آن، جهت این کار استفاده کنید.

البته معایبی تیز در اینجا وجود دارد که اصلی ترین آن مربوط به تحریم ایران از طرف این سایت می باشد. بطوریکه نام کشور ایران را از فهرست کشورهای موجود در لیست کشورها حذف شده است. و این بی لطفی در حالی صورت می گیرد که   محبوب ترین سرویس ایمیل در ایران مربوط به سایت یاهو می باشد و یاهو کاربران فراوانی را در ایران دارد.

اکنون به نحوه ساخت یک ID رایگان در سایت یاهو می پردازیم :

ابتدا وارد سایت Yahoo به آدرس Http://www.yahoo.com  می شویم.تصویر پایین صفحه اول این سایت است.

 

 

 

 

 

 

 

 

ابتدا در قسمت مشخص شده در تصویر بالا کلیک کنید(بر روی قسمت Mail) تا صفحه ای همانند تصویر زیر ظاهر شود :

 

 

 

 

 

 

 

حال بر روی نوشته Sign Up کلیک کرده تا صفحه زیر ظاهر گردد که در هر قسمت آن عددی نوشته شده است و شما می توانید  با توجه به عدد مربوطه ، توضیحات آن را در زیر تصویر مشاهده فرمایید.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اکنون به توضیح درباره شماره های کنار هر فیلد در تصویر بالا می پردازیم :

1- مربوط به نام کوچک می باشد و شما باید نام کوچک خود را در این قسمت وارد نمایید.

2- مربوط به نام خانوادگی شماست و شما باید نام خانوادگی خود را در این قسمت وارد نمایید.

3- این گزینه مربوط به جنسیت است و شما جنسیت خود را در این قسمت مشخص می کنید.(مردMale =  ، زنFemale = )

4- مربوط به تاریخ تولد می باشد و در گزینه سمت چپ شما ماه تولد و در گزینه وسط شما روز تولد و در گزینه سمت راست شما سال تولد خود را بطور کامل وارد می کنید.(دقت داشته باشید این تاریخ تولد به میلادی باید وارد گردد، نه شمسی)

5- مربوط به کشوری است که شما در آن زندگی می کنید و البته همانطور که در بالا گفته شد متاسفانه نام کشور ایران در این لیست نیست و شما باید نام کشور دیگری را وارد نمایید.

6- در اینجا باید نام ID که برای خود دوست دارید وارد نمایید.دقت داشته باشید که این نام باید بدون @yahoo.com  باشد و همچنین از کاراکترهای مجاز استفاده نمایید.بطور مثال اگر ازکاراکتر – (خط تیره) استفاده کنید ، با پیغام خطایی مواجه خواهید شد.پس از وارد کردن نام مورد نظر می توانید بر روی دکمه Check  که در جلوی همین فیلد قرار دارد کلیک کنید.حال اگر با پیغام خطایی به رنگ قرمز مواجه شدید ، بدانید که شخصی با این ID وجود دارد و یا شما از کاراکتر های غیر مجاز استفاده کرده اید. اما اگر یک پیغام با رنگ سبز برای شما نمایش داده شد یعنی نام انتخابی برای ID خود درست بوده و فقط شما این نام را در بین تمام کاربران Yahooدارید.(نام  ID یک نام یکتاست و باید هر کس فقط یک نام ID داشته باشد و دو کاربر با یک نام ID هرگز نمی توانند ثبت نام کنند).

7- در این قسمت شما باید یک رمز عبور برای نام ID خود که در مرحله 6 گذاشته بودید ، انتخاب نمایید.(شما می توانید نام ID خود را به دوستان خود بدهید تا برای شما ایمیل بزنند اما هرگز رمز ورود را که در قسمت 7 تکمیل کرده اید در اختیار کسی قرار ندهید.) دقت داشته باشید حداقل تعداد کاراکتر(حروف) در رمز باید 6 کااکتر و یا بیشتر ، تا حدود 3 کاراکتر باشد.

8- این قسمت قابل تکمیل نیست اما به شما نشان می دهد تا چه میزان پسورد انتخابی شما از امنیت بالایی برخوردار است. به طور مثال اگر شما در رمز خود از کاراکتر Space (فاصله) استفاده کنید ،میزان Secure بودن رمزتان بسیار بالاتر می رود.

9- دقیقا همان رمزی را که در مرحله 8 وارد نموده اید باید در اینجا وارد کنید.این کار برای این است که اگر شما به اشتباه کاراکتری را برای رمز خود وارد کرده اید و از آن مطلع نیستید، به اشتباه خود پی برده و آن را برطرف کنید.

***بقیه موارد در تصویر پایین ذکر شده است  ***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10- در این قسمت شما باید یک آدرس ایمیل را وارد نمایید تا ایمیل شما را Support این آدرس ایمیل باید خارج از سایت یاهو باشد.بطور مثال می تواند این آدرس مربوط به یکی از دوستان شما در سرویس جی میل باشد.

11- در اینجا باید یک سوال رمزی از بین سوالات مطرح شده انتخاب کنید و یا یک سوال به میل خود مطرح کنید.

12- در این قسمت باید یک پاسخ برای سوالی که در مرحله 11 مطرح کرده اید ، ارائه دهید.توجه داشته باشید که این سوال هیچ دلیلی ندارد که به جواب مربوط باشد و همچنین اگر شما رمز ایمیلتان را فراموش کردید باید به این سوال رمزی و پاسخ آن و همچنین به تاریخ تولدی که وارد کرده اید توجه داشته باشید تا هیچگاه آنها را فراموش نکنید.زیرا در صورت فراموشی رمز ایمیلتان دیگر نمی توانید رمز آن را بازیابی کنید.

13- در این قسمت باید به نوشته ایی که در قسمت پایین نوشته شده توجه کنید و آن را دقیقا به همان صورت (کوچکی و یا بزرگی حروف رعایت گردد) در این قسمت وارد کنید.

14- حال در اینجا شما باید بر روی مربع کوچکی که در اینجا قرار دارد تیک بزنید البته این تیک زدن به معنای این است که شما قوانین و مقررات سایت را خوانده اید و قبول دارید.برای خواندن این قوانین می توانید بر روی لینک های مقابل همین قسمت کلیک کنید و در صورت موافق بودن آنها بر روی این مربع تیک بزنید.

15- اکنون با کلید زدن بر روی دکمه Create My Account می توانید ، به اشتباهات احتمالی خود در هنگام پر کردن فرم پی ببرید و اگر در هنگام پر کردن فرم اشتباهی نداشته باشید ، صفحه ای همانند تصویر زیر لود می شود.(دقت داشته باشید که این ایمیل بطور آزمایشی درست شده و نمایش داده شده در این صفحه با اطلاعات شما تفاوت دارد).

 

 

 

 

 

 

 

 

اکنون شما بر روی کلید Continue که در تصویر بالا با کد 1  مشخص شده می توانید کلیک کنید و وارد ایمیلتان شوید.

 

 

 

 

 

 

 

 

از این پس هر گاه که بخواهید وارد ایمیل خود شوید ، کافیست به طور مستقیم آدرس Http://mail.yahoo.com/ را در قسمت آدرس مرورگر خود وارد کنید و پس از لود شدن صفحه ای همانند صفحه پایین، در قسمت Yahoo! ID شما باید ID خود را وارد نمایید.(دقت داشته باشید این ID باید بدون پسوند @yahoo.com باشد.) و سپس در قسمت دوم آن رمزی را که برای ایمیلتان در نظر گرفته اید وارد نمایید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حال اگر مایل بودید می توانید در قسمت 1 تیک بزنید تا به مدت دو هفته هنگام ورود به این صفحه ، به طور اتوماتیک وارد ایمیل شما بشود.دقت داشته باشید از این قابلیت هچگاه در کافی نت ها و یا جایی که چند نفر از یک کامپیوتر استفاده می کنند، استفاده نکنید زیرا ممکن است افراد به ایمیل شما دسترسی داشته باشند.

پس از وارد کردن ID و رمز خود در قسمت های مربوطه ، میتوانید بر روی دکمه Sign in کلیک کنید تا در صورت ورود صحیح ID و رمز ، وارد ایمیل خود شوید.

در اینجا به پایان آموزش ساخت ایمیل شدیم. سعی می شود در فرصت های آتی نحوه کار با ایمیل که شامل ارسال ، دسته بندی و... می باشد را با هم فرا خواهیم گرفت.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
س: ملاک تمييز موسيقى حلال از حرام چيست؟ و آيا موسيقى کلاسيک حلال است؟ بسيار مناسب است که معيار آن را بيان فرماييد. ج: هر موسيقى که به نظر عرف موسيقى لهوى و مطرب که مناسب با مجالس عيش و نوش است باشد، موسيقى حرام محسوب مى‏شود و فرقى نمى‏کند که موسيقى کلاسيک باشد يا غير کلاسيک. تشخيص موضوع هم موکول به نظر عرفى مکلّف است و اگر موسيقى اين گونه نباشد بخودى خود اشکال ندارد. س: منظور از موسيقى مطرب ولهوى چيست؟ و راه تشخيص موسيقى مطرب و لهوى از غير آن چيست؟ ج: موسيقى مطرب و لهوى آن است که به سبب ويژگيهايى که دارد انسان را از خداوند متعال و فضائل اخلاقى دور نموده و به سمت بى‏بندوبارى و گناه سوق دهد و مرجع تشخيص موضوع عُرف است. س: غنا چيست؟ آيا غنا فقط شامل صداى انسان است يا اينکه شامل صداهاى حاصل از آلات موسيقى هم مى‏شود؟ ج: غنا عبارت است از صداى انسان در صورتى که با ترجيع و طرب همراه بوده و مناسب مجالس لهو و گناه باشد که خواندن به اين صورت و گوش‌دادن به آن حرام است. س: مقصود از موسيقى و غنا چيست؟ ج: غنا يعنى ترجيع صدا به نحوى که مناسب با مجالس لهو باشد که از گناهان بوده و بر خواننده و شنونده حرام است. ولى موسيقى، نواختن آلات آن است که اگر به نحو معمول در مجالس لهو و گناه باشد، هم بر نوازنده و هم بر شنونده حرام است. و اگر به آن نحو نباشد، فى‌نفسه جايز است و اشکال ندارد. نظر مقام معظم رهبری راجع به موسیقی س: آيا موسيقى سنّتى که ميراث ملى ايران مى‏باشد، حرام است يا خير؟ ج: چيزى که از نظر عرف، موسيقى لهوى مناسب با مجالس لهو و معصيت محسوب شود، به‌طور مطلق حرام است و در اين مورد فرقى بين موسيقى ايرانى و غير ايرانى و موسيقى سنتى و غير آن نيست.منبع خامنه ای دات آی آر
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آپلود فایلها و تصاویر شما
    آپلـــــــــــود فیلم / موزیک / عکس / فایل + ساخت کد آهنگ

    http://montazeragha.rozblog.com//tools/animator">آپلـــــــــــود فیلم / موزیک / عکس / فایل + ساخت کد آهنگ

    آمار سایت
  • کل مطالب : 63
  • کل نظرات : 12
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 17
  • آی پی دیروز : 34
  • بازدید امروز : 22
  • باردید دیروز : 43
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 419
  • بازدید ماه : 419
  • بازدید سال : 11,400
  • بازدید کلی : 89,747
  • کدهای اختصاصی

    ☼☼☼ گروه اینترنتی منتظران آقا☼☼☼

    سلامتی امام زمان صلوات
    ابزار پرش به بالا